TRUDY KFT

Táp, takarmány, koncentrátum

Kutya, macska, hobbi és haszonállat eledelek és felszerelések

Gazdabolti termékek, műtrágyák, növényvédőszerek

Duplafalú, aromatornyos, és kisüsti réz pálinkafőző berendezések

Otthoni sörfőzőzési felszerelések házi sörfőzéshez, sörsűrítmények 

Borászati eszközök, bortartályok, inox tartályok

És sok egyéb hasznos termék, egy helyen!

ITT IS MEGTALÁLHATSZ MINKET:

Cylex Silver Díj

Shophunter.eu a boltvadász

WYW kereső

MEGAPORT

Keresned sem kell!

Szakkatalógus.hu

KAPCSOLAT

Trudy Kft
Ajka - Padragkút
Szőlőhegyi utca
tel: vezetékes: +36 88 244 444, mobil: +36 20 433 0 334
fax: +36 88 244 306
info@trudykft.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 7:30-16:00 Szombat: 8:00-11:00

LEGNÉPSZERŰBB

AKCIÓS ÁRU

Josera Kutyatáp Akció
                      
imgempty

HASZNOS

arr3A kényelmes kertész krumplija, avagy burgonyavetés kapa nélkül!Lehet sokak számára megkönnyíti a kiskerti krumplitermesztést Krumpach Erzsébet nagyszerű... arr3Cefrézés - Avagy hogyan cefrézzünk.A pálinka készítés a gyümölcsök begyűjtésével kezdődik. Jó pálinka jó cefréből,... arr3Tyúk vagy tojás?Tyúk vagy tojás?   Sokan nem is gondolnák, hogy a család asztalára való élelmiszert... arr3Bejelentő űrlap - Nyomtatvány, sör, pezsgő és egyéb bor készítéséhezNyomtatványok, sör, pezsgő és egyéb bor készítésének bejelentéséhez.   A... arr3Házi sörfőzés 12 lépésben, sörsűrítménybőlHázi sörfőzés, otthon, olcsón, egyszerűen!   Nem kell más csak egy kezdő felszerelés...


A kényelmes kertész krumplija, avagy burgonyavetés kapa nélkül!

Lehet sokak számára megkönnyíti a kiskerti krumplitermesztést Krumpach Erzsébet nagyszerű cikke.

Neki bevált a módszer. Vajon máshol is működhet?

 

 

Ki gondolná, hogy krumplit ásó és kapa nélkül is lehet vetni?! Pedig. Én sem hittem benne, amikor először olvastam róla, aztán kipróbáltam, és működik!

A módszer hihetetlenül egyszerű: se lyuk, se barázda, csak egyszerűen elszórjuk a krumplit a csupasz földön, meghintjük fahamuval, amit a krumplibogarak nem igazán kedvelnek, végül jó vastagon (legalább 40 cm) beborítjuk szalmával.

A szalma alatt háborítatlanul növögetnek a gumók, a burgonyabogaraknak viszont áthatolhatatlan akadályt jelent, ha elég vastag a réteg. Mi pedig hátradőlhetünk, mert sok dolgunk már nincs. Az így "elvetett" burgonyát nem kell kapálni, feltölteni, gyomlálni sem. És egyszer csak megjelennek az első levelek...

A burgonyabogarak persze nem adják fel egykönnyen, alig várják, hogy valahogy kapcsolatba kerüljenek a finom levelekkel. Ezért a szépen burjánzó bokrokat vegyük körbe 50 cm magasságban vékony huzallal, így a lomb nem tud eldőlni, és a bogarak nem tudnak rá felmászni.

Ha mégsem voltunk elég fürgék, egy újabb adag fahamu segíthet a kártevők ellen, vagy végső esetben használjunk kereskedelemben kapható, természetes úton ható készítményt a burgonyabogár lárvái ellen.

A bő burgonyatermés titka, hogy virágzás alatt bőségesen öntözzünk. Ezután ősszel már csak annyi a feladat, hogy eltávolítjuk a szalmaréteget, és összeszedjük az alatta sorakozó krumplikat.

Aki nem hiszi, hétvégén még nekiállhat, aztán ősszel csodálkozhat!

Sok sikert!

Szerző: Krumpach Erzsébet, A bőség kertje c. könyv írója

Küldd el az ismerősödnek, ha tetszett!

Küldd el az ismerősödnek, ha tetszett!

 

 

NjQ0MDM0