TRUDY KFT

Táp, takarmány, koncentrátum

Kutya, macska, hobbi és haszonállat eledelek és felszerelések

Gazdabolti termékek, műtrágyák, növényvédőszerek

Duplafalú, aromatornyos, és kisüsti réz pálinkafőző berendezések

Otthoni sörfőzőzési felszerelések házi sörfőzéshez, sörsűrítmények 

Borászati eszközök, bortartályok, inox tartályok

És sok egyéb hasznos termék, egy helyen!

ITT IS MEGTALÁLHATSZ MINKET:

Cylex Silver Díj

Shophunter.eu a boltvadász

WYW kereső

MEGAPORT

Keresned sem kell!

Szakkatalógus.hu

KAPCSOLAT

Trudy Kft
Ajka - Padragkút
Szőlőhegyi utca
tel: vezetékes: +36 88 244 444, mobil: +36 20 433 0 334
fax: +36 88 244 306
info@trudykft.hu
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek 7:30-16:00 Szombat: 8:00-11:00

LEGNÉPSZERŰBB

AKCIÓS ÁRU

Josera Kutyatáp Akció
                      
imgempty

HASZNOS

arr3A kényelmes kertész krumplija, avagy burgonyavetés kapa nélkül!Lehet sokak számára megkönnyíti a kiskerti krumplitermesztést Krumpach Erzsébet nagyszerű... arr3Cefrézés - Avagy hogyan cefrézzünk.A pálinka készítés a gyümölcsök begyűjtésével kezdődik. Jó pálinka jó cefréből,... arr3Tyúk vagy tojás?Tyúk vagy tojás?   Sokan nem is gondolnák, hogy a család asztalára való élelmiszert... arr3Bejelentő űrlap - Nyomtatvány, sör, pezsgő és egyéb bor készítéséhezNyomtatványok, sör, pezsgő és egyéb bor készítésének bejelentéséhez.   A... arr3Házi sörfőzés 12 lépésben, sörsűrítménybőlHázi sörfőzés, otthon, olcsón, egyszerűen!   Nem kell más csak egy kezdő felszerelés...

TERMÉKEINK » De Heus Takarmányok
De Heus Takarmány

KÖVESSE A FEJLŐDÉST - TARTSON VELÜNK!

De Heus Takarmányok magyarországi árait,

valamint a takarmányok leírását itt kérheti:

deheus@trudykft.hu

info@deheustakarmany.hu

További információért látogassa meg a De Heus Takarmányok weboldalát:

www.DeHeusTakarmany.hu


Röviden a De Heus takarmányokról:

Az Energys HOBBY tápsor élelmiszeri minőségű alapanyagokból van gyártva és beltartalma biztosítja az elvárt fejlődést az álla­taiknak.

Az Energys takarmányok gyártója a De Heus a.s. társaság.

A De Heus - egy olyan nemzetközi tevékenységet folytató családi vállalkozás, amely kiváló minőségű takarmányokat, előkeverékeket (premix

eket) és koncentrátumokat gyárt állatok számára. A vállalat jelenlegi teljes kapacitása évente több, mint 3,2 millió tonna takarmánykeverék, amelyet 3 kontinens 10 országában gyártanak. A De Heus termékek a világ több, mint 50 országába exportálódnak. A cég székhelye és központi kutatólaboratóriuma Hollandiában, Ede-Wagening-ben található. A De Heus csoport több, mint 3 000 embert foglalkoztat a "Közösen a jobb eredményekért" mottó jelszava alatt.

A Cseh Köztársaságban a De Heus cég székhelye a Bučoviče közelében található Marefy-ben van, ahol Csehország és Szlovákia legnagyobb takarmánygyártó üzeme is található, melynek termelése évente körülbelül 150 000 tonna takarmánykeverék. A De Heus további csehországi telephelye a Choceň közelében található Běstovice településen van, ahol elsősorban szarvasmarha és lovak számára alkalmas takarmánykeverékeket, premixeket és ásványi kiegészítő anyagokat állítanak elő évi 200 000 tonna mennyiségben.


De Heus-Az igazi!

A De Heus Energys hobby takarmányok gyártójának - a De Heus a.s. társaságnak egyik alapértéke a "becsületesség" szó. Ezzel szorosan összefügg takarmánykeverékeink minősége is. Célunk nem az, hogy minőségen aluli termékeket gyártsunk alacsony árért, hanem az, hogy megrendelőinknek csúcsminőséget kínáljunk elfogadható áron.

Ezért a De Heus társaság az utóbbi időben sok eszközt ruházott be és ruház be továbbra is gyártóüzemeinek modernizálása érdekében, fő hangsúlyt fektetve az előállított takarmányok kiváló minőségére. A De Heus cég az ISO 9001:2009 tanúsítvány tulajdonosa, ami olyan szabvány, amely a minőségirányítási rendszerre vonatkozó alapkövetelményeket tartalmazza.

Az Energys takarmányok gyártója betartja továbbá a HACCP rendszer alapelveit is, amely által a takarmányok magasabb fokú biztonságát éri el, amit a HACCP tanúsítvány is bizonyít.

2010-ben a De Heus a.s. társaság elnyerte a GGE tanúsítványt, amely rendszer magában foglalja a takarmányok minőségének következetes és állandó nyomonkövetését.

2011-ben a társaság megszerezte a QS tanúsítványt. A QS tanúsítvány a teljes beszállítói lánc nyomonkövetésével és integrációjával az élelmiszer- vagy takarmánybiztonság növelésének és a fogyasztói bizalomnak az alapja. A De Heus a.s. ez által igyekszik biztosítani az Energys Hobby termékek kiváló minőségét, és segíteni megrendelőit, hogy állataiknak a lehető legjobb táplálékot adhassák. A megrendelők megelégedettsége ugyanis a De Heus társaság további alapértékeinek az egyike.

TRUDY Kft.

8451 Ajka-Padragkút, Szőlőhegyi utca 2/a
06 30/444-5998
info@trudykft.hu


www.trudykft.hu

www.deheustakarmany.hu


 

OTE5N