Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk. A cookie-khoz tartozó beállításokat a böngészőben lehet módosítani.

Kezdőlap » Pálinkafőzők » Duplafalú Pálinkafőző Gépek » Mindenható duplafalú egylépcsős pálinkafőző - 100 l


        

Mindenható duplafalú egylépcsős pálinkafőző - 100 l

Mindenható duplafalú egylépcsős pálinkafőző - 100 l

Új Akciós


0x

 

Ár (nettó : 786 614 Ft
Ár (bruttó (27 %):
999 000 Ft

Részletes leírás

Mindenható duplafalú egylépcsős pálinkafőző - 100 l

Mindenható duplafalú egylépcsős pálinkafőző - 100 l



Mindenható

Ennél a készüléknél nincs szükség kétszeri lepárlásra, mert a cefre betöltését és a felfűtést követően kész pálinka nyerhető.

Üst mérete 100 liter, dupla falú, anyaga 4301 élelmiszeriparban használatos szabvány rozsdamentes, saválló acél, pikkelyezett felülettel, rozsdamentes lábakkal.

150 mm töltő és ürítő nyílás.

Kupola polírozott felület (páratér), polírozott koncentráló oszloppal, deflegmátorral és  hűtővel.

Réz katalizátort igény szerint, (külön opció) a páratérben lehet elhelyezni, könnyen kivehető, kezelhető, tisztítható és a katalizációs szerepét kifogástalanul betölti.

Belehelyezett cefreazonos aszalt gyümölcsökkel fokozhatjuk a párlat természetes íz és aromahozamát.

(így teljesen kizárható az aromafokozó adalékok használata)

-          a berendezés gázégővel, vagy gázzsámollyal fűthető. (gőzfűtés esetén a palást max 0,5 bar nyomással terhelhető, magasabb hálózati nyomás esetén, a készülék elé reduktort kell beszerelni.

-          Külön opcióként rendelhető elektromos fűtéssel is.  4,5 kw fűtőegység, 220 V hálózatról működtethető. ( hálózati bekötését, csak szakember végezheti! ) Főzési idő átlagos gyümölcscefre esetén 2-4 óra.  1 palack pb gáz kb. 200-250 liter cefre kifőzésére elegendő.

Esetleges elrontott, leégetett pálinkát kijavíthatja evvel a készülékkel. Nem kell mást tennie, mint egy lefőzés után a rossz pálinkáját beletölti az aromatoronyba és újrapárlással letisztázhatja a javítani kívánt rossz párlatot. A készülék kiszűri, megtisztítja, leválasztja a rossz és káros aromákat. Így egy tisztább, ihatóbb párlat nyerhető.

Hozzászólások

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

NWNhYjA0